i 2019 var Michael Mathiesen var auktionarius på vores
kunstauktion. Se artikel om Kunstauktion 2019

I 2012 var Johnny Reimar auktionarius på vores kunstauktion. Se indbydelsen til Kunstauktion 2012  her og læs presseomtalen.

Store Maledag på Museumsgrunden

KULTURNATTEN PÅ MUSEUMSGRUNDEN

Fredag den 17. september 2021 fra kl. 17 på A.R. Friisvej 15, Hornbæk. Vi deltager i Kulturnatten i Hornbæk med et lysshow på Museumsgrunden. For at understrege effekten, er der røgmaskiner, som får det hele til at virke magisk. Der bliver dæmpet jazzmusik. En sæbeboblemaskine til børn og barnlige sjæle, som er særdeles underholdende. Det hele foregår omkring skulpturen, hvor vi serverer et glas rødvin (sålænge lager haves). Vores populære "Find fem fejl" fra Kunst i teltet (som var aflyst i år) vil også være på plads, og der er gevinst til den heldige vinder. Kom og lad os feste sammen - der er sat spotlight på Hornbæk.

PS: Bliver det regnvejr, bliver vi nødt til at aflyse det.

Plakat

Vi modtager gerne nye idéer - og måske kan du selv være med til at arrangere en event, som du har foreslået. Send en email eller ring, hvis du har en god idé til en event der passer ind i vores regi.
Sine Bayard